hepatita_lipitori_medicinale_Bucuresti.png

Am hepatita, pot aplica lipitori medicinale Bucuresti?

Lipitorile medicinale Bucuresti vindecă și ameliorează multe afecțiuni ale corpului. Dă forță prin întărirea sistemului imunitar și injectarea unor substanțe cu rol protector activ. Dacă suferi sau ai suferit de hepatită, acum te poți baza pe hirudoterapie. Află din acest articol cum acționează lipitoarea contra acestei afecțiuni a ficatului. 

 

Lipitorile medicinale Bucuresti luptă împotriva hepatitei

    Cred că ai auzit cel puțin o dată de hepatită. Ești trist deoarece ai avut sau ai hepatită și te simți slăbit. Fie dorești să ajuți pe cineva apropiat. Ai auzit, dar știi cu adevărat ce se întâmplă cu ficatul tău?  Conform statisticilor elaborate de Organizația Mondială a Sănătății, hepatita virală a cauzat 1,34 de milioane de morți în 2015. O cifră mult mai mare decât sida. Vezi raportul WHO aici: http://apps.who.int/iris/bitstream/handle/10665/255016/9789241565455-eng.pdf;jsessionid=EEEBDB18AB41E8E7F0F16A80377F4618?sequence=1
    Hepatita este printre cele mai răspândite boli ale ficatului. Ce este mai exact? Este o inflamare a ficatului însoțită de leziuni permanente pe țesut. În funcție de perioada de vindecare se clasifică în: acută și cronică. 
     Lipitorile medicinale Bucuresti lucrează prin sânge. Da, ai nevoie de sânge curat și puternic pentru a elimina infecții și inflamații din corp. În primele 15-20 de minute din momentul în care lipitoarea a fost pusă pe corp va injecta substanțe biologic-active.  Lipitoarea conține enzime antiinflamatoare care sunt capabile să reducă umflăturile. Injectează în corp și enzime ca histamina care pot vasodilata vaselor de sânge. Cu aceste acțiuni bine punctate se reglează circulația sanguină în tot corpul.
      Află despre regenerarea ficatului prin tratament lipitori medicinale.


Lipitori medicinale Bucuresti și cele 5 tipuri de hepatită

    Cred că mulți știu de hepatita A, B și C. Știai că mai sunt 2 tipuri? Da, D ș E. În timp ce hepatita E este asemănătoare cu A și anume: cauzată de indigestie, mâncare sau apă contaminată. Hepatita de virus B, C și D se dezvoltă prin toate modurile fără contact cu zona digestivă. Mai exact doar prin contact cu fluide ale corpului infectate.
    Cele mai comune moduri de contactare a hepatitei B, C și D sunt:

 • transfuzie de sânge contaminat
 • echipament medical contaminat
 • de la mamă la făt
 • contact sexual
 • contaminare de la părinte la copil

  Lipitorile medicinale Bucuresti secretă substanțe care te ajută enorm de mult. Saliva acestora conține 45% hirudina, grupe diverse de substanțe cu rol reparator, anti-inflamator, antibacterian, anti-coagulant, proteine și peptide, lipide și polizaharide. Este foarte curios că cercetătorii au încercat să replice hirudina în laborator și nu au reușit să obțină un așa concentrat. De altfel, mediul științific n-a identificat cele 8 % din totalul substanței solide din saliva lipitorii.

  Complicații date de hepatită

Tratată corespunzător, la timp, hepatita se vindecă în câteva luni în funcție de gravitate. Fără tratament și o alimentație sănătoasă cu toți nutrienții necesari poate conduce către: ciroză sau chiar cancer hepatic.

Sfatul lipitori.ro!
Testează-te permanent pentru hepatită!
Virusul B și C nu oferă semne clare de boală și mulți pacienți ajung la doctor în stadii cronice, când tratamentul nu mai răspunde corect.

Ai toată libertatea să fii sănătos, să fii zâmbitor, să nu suferi. Apelează din toată inima la tratamentul cu lipitori medicinale.

Îți doresti sa practici hirudoterapia? Te invitam sa participi la cel mai asteptat curs de Hirudoterapie din Romania, semnat si sustinut de Dr. Seremet. Detalii aici: https://www.lipitori.ro/cursuri

Comandă lipitori autorizate aici: https://www.lipitori.ro/cumpara-lipitori  sau la ☎️0727.641.920

Citește aici despre experienta de peste 35 de ani a specialistului nostru, cu studii medicale: www.seremet.ro

CMI Dr. Șeremet

Str. Cobadin Nr. 1
Bloc P19A Scara 1 Ap. 3
București, 051775
Tel: 072.144.72.82
Tel: 0723.566.303

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Programări la

072.144.72.82

0723.566.303

Social

CMI Dr. Șeremet Grigore

 • Coloana vertebrală
 • Boli interne
 • Hirudo terapie
 • Api terapie

Cu ce vă pot ajuta?

 • Hernii de disc
 • Pietre la rinichi
 • Regenrare organe interne
 • Diagnosticare biorezonanță