Centura Universala

Print
Centura Universala este folosita in general pe regiunea lombara, toracala, abdominala, pe cand Centura Cervicala este folosita pe regiunea cervicala, articulatii-genunchi, glezne, coate etc.
centura_universa_4d399b441fd1c.jpgcentura_universa_4d399b441fd1c.jpg
Sales price 200,00 lei
Preț / kg:
Description
Exista doua tipuri de Centuri: Centura Universala si Centura Cervicala. Diferenta intre aceste doua tipuri de centuri este fapul ca au o arie de aplicatie diferita. Centura Universala este folosita in general pe regiunea lombara, toracala, abdominala, pe cand Centura Cervicala este folosita pe regiunea cervicala, articulatii-genunchi, glezne, coate etc.
 
COMPOZITIA
- ceara, propolis si alte produse apicole in diferite proportii prelucrate dupa o tehnologie speciala
- matrice informationala
- parafina medicala in proportie
- ozocherita
- tesatura de bumbac
 
INDICATII - litiaza renala, litiaza biliara, spondiloza (cervicala, toracala, lombara), artroze, hernii discale,discopatii,lumbalgii, reumatism, hipertensiune arteriala, ischemie cardiaca, colecistita, pielonefrita, colita, anexite, prostatita, adenom de prostata, hemoroizi, dureri de cap, dureri in coloana vertebrala, dureri in picioare etc.
 
MODUL DE UTILIZARE: Fixati centura lejer la nivelul coloanei vertebrale sau a zonei cu sindromul algic(dureros), cu placutele situate pe zona afectata. Centura se poate purta direct pe piele sau pe maiou. Pentru obtinerea unui efect maxim e necesar ca centura sa fie purtata permanent atat ziua cat si noaptea.
 
CONTRAINDICATTII: - NU ARE.
*Tratamentul respectiv se poate combina si nu are contraindicatii cu alte tratamente si remedii fizioterapeutice. Centura poate fi aplicata la copii, varstnici si batrani fara restrictii.
 
MARIME CENTURA:
Pentru a sti masura necesara, trebuie sa:
- Masurati dimesniunea taliei in CM.
Apoi alegeti masura potrivita pentru comanda.

Reviews

There are yet no reviews for this product.