Hirudo Terapia

Cea mai veche și eficientă metodă
Hirudo Terapia sau Tratamentul cu Lipitori medicinale

In natura se intilnesc mai mult de 500 specii de lipitori. Se intilnesc de obicei in ape curgatoare. In practica medicinala se folosesc: „lipitoare medicinala”, „lipitoarea farmaceutica” si inca o clasa care se numeste „persiana”, care se gaseste in Asia de Est. Lipitorile se deosebesc intre ele dupa desenul de pe corp, culoare, marime, forma ventuzelor s.a.

Daca rasfoim istoria, ne putem convinge ca lipitorile se foloseau inca din antichitate pentru tratamentul diferitor boli. Ele au fost folosite si insasi de Hippocrate, Pirogov si Botkin, iar mai apoi de alti medici. In practica folosirii lipitorilor au fost atat ridicari cat si coborari. Dar un lucru e sigur: de lipitori se uita atunci cand apareau alte directii in medicina.

In timpul lui Paracels s-a uitat de lipitori deoarece au inceput sa intrebuinteze mineralele, veninul si alte lucruri. Dar explozia a trecut si oamenii iarasi si-au adus aminte de lipitorile medicinale. In secolul nostru in timpul descoperirii antibioticelor iarasi lipitorile au fost date uitarii. Dar vin vremurile cand antibioticele si-au ocupat locul lor in arsenalul procedeelor medicamentoase si iarasi se revine la hirudoterapie. Dar in timpul de fata situatia lipitorilor este la un nivel foarte scazut in comparatie cu 200 ani in urma. In urma dereglarii ecosistemului numarul lipitorilor a scazut considerabil.

Daca ne aducem aminte in ce cazuri se intrebuintau lipitorile, atunci vom primi o lista foarte lunga. Deoarece 100 ani in urma consultarea medicilor presupunea lecuirea nemijlocita si cu lipitori. Deci, in cazul acestor boli se poate folosi metoda hirudoterapiei cu siguranta observand rezultate pozitive.

 Deci, ce este Hirudina, si de ce ea nu poate fi capatata pe cale artificiala? Cu totii cunoastem legea naturii care s-a straduit sa ne asigure din plin cu toate cele necesare activitatii noastre vitale, cum ar fi animale, plante, apa etc. Lipitoarea este una din animalele create de natura pentru a ajuta omul la regenerarea sanatatii. O mica cantitate de hirudina are un mare efect in tratament. Nici o alta substanta din natura sau creata artificial nu poate da efectul de hemoragiere timp de 24-48 ore in locul aplicarii procedurii. Actiune echilibrata: 70% actiune locala si 30% actiune generala. Cantitatea minima de sange 5-10 gr la o lipitoare.

Insasi Hirudina este o puternica substanta bioactiva, care consta din 65 de aminoacizi avind capacitatea antiinflamatorie, cu efect anestezic, dezinfectant. Hirudina imbunatateste microcirculatia sangelui in tesuturi si in locul patologic.

Secretia lipitorii, pe langa hirudina mai contine si alte componente importante in tratament.

Dr. Seremet foloseste lipitorile in tratament combinandu-le cu atle metode de tratament, ceea ce da efecte foarte insemnate.

Pentru mai multe informatii despre HIRUDOTERAPIE sau lipitori, click aici.

Programeaza-te la o consultație

072.144.72.82

CMI Dr. Șeremet

Str. Cobadin Nr. 1
Bloc P19A Scara 1 Ap. 3
București, 051775
Tel: 072.144.72.82
Tel: 0723.566.303

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Programări la

072.144.72.82

0723.566.303

Social

CMI Dr. Șeremet Grigore

  • Coloana vertebrală
  • Boli interne
  • Hirudo terapie
  • Api terapie

Cu ce vă pot ajuta?

  • Hernii de disc
  • Pietre la rinichi
  • Regenrare organe interne
  • Diagnosticare biorezonanță