Despre Dr. Șeremet

Doctorul Seremet Grigore, născut la 3 Mai 1960 in satul Cioara, Județul Lăpușna, a absolvit Universitatea Medicala Nicolae Testemițeanu din Chișinau în anul 1983, facultatea de medicină generală. În cei peste 30 de ani de practică medicală a efectuat mai multe specializări în boli interne, cardiologie și reumatologie, diagnosticul și terapia Metatron, diagnosticul funcțional, acordarea ajutorului de urgență medicală, fiziobalneoterapie, baroterapie, apiterapie (terapia cu apitoxină), hirudoterapie (lipitori medicinale), chiropractică, acupunctură, terapie quantică, homeopatie, Heel terapie, reiki, dianeticoterapie, Hiuston Control Corectie (coloana vertebrala C1-C2), ayurveda, tehnologii medicale informaționale, psihoterapie și altele.

Combinind diferite metode terapeutice  a obținut acțiuni curative eficiente, inclusiv de regenerare celulară și organică în tratarea bolilor acute si cronice a coloanei vertebrale (hernii discale, spondiloza și spondilia, discopatii, l

spinalcordbig jnkr

umbalgii ), cardiovasculare (regenerarea mușchiului cardiac după infarct și alte patologii inflamatorii a inimii), hepatite și ciroza hepatică (regenerarea ficatului ), sistemului endocrin, urogenital, boala varicoasă, disfuncții intestinale și gastrice, scleroza multiplă în plăci, spondilita anchilopoetică) etc, unicate în lume.

A inventat mai multe dispozitive medicale: “Braul universal” - pentru a topi pietrele din rinichi și vezica biliară, tratamentul herniilor discale, a discopatiilor, spondilozei coloanei vertebrale, insuficienții vertebro-bazilare și altele.

Dispozitivul pentru elongarea coloanei vertebrale, în deosebi a regiunii cervicale.

In ultimul timp Dr. Seremet G. este preocupat de studiul noilor tehnologii informaționale aplicate în medicină, cum ar fi “Exela” și Malavit (cristale de sare marină transformate din forma cubică în piramidă combinate cu ioni de cupru și argint), tehnologii de diagnostic și tratament “Matatron” (tehnologii de rezonanță celulară). Se afla în studiu de mai mulți ani în programul de regenerare a celulelor și a organelor umane (disc intervertebral, ficat, inimă, rinichi, glande endocrine, uter, ovare, pancreas ) prin metodele de hirudoterapie și apiterapie, cu vindecarea hepatitelor virale, infarctului miocardic, cancer, restabilirea genomului afectat.

Specializat în tratarea coloanei vertebrale și a bolilor interne, Dr. Grigore Seremet aplică în diferite combinații metode terapeutice convenționale și neconvenționale.

CMI Dr. Șeremet

Str. Cobadin Nr. 1
Bloc P19A Scara 1 Ap. 3
București, 051775
Tel: 072.144.72.82
Tel: 0723.566.303

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Programări la

072.144.72.82

0723.566.303

Social

CMI Dr. Șeremet Grigore

  • Coloana vertebrală
  • Boli interne
  • Hirudo terapie
  • Api terapie

Cu ce vă pot ajuta?

  • Hernii de disc
  • Pietre la rinichi
  • Regenrare organe interne
  • Diagnosticare biorezonanță