lipitori_accident_vascular.png

Lipitori intr-o sesiune sanatoasa pentru AVC

Lipitori utilizate in schema terapeutica impotriva accidentului vascular cerebral. Opreste la timp urmarile leziunilor cerebrale. Afla cum te aperi de AVC cu lipitori medicinale.

 

Lipitori si cheagurile de sange 

Stiai ca un cheag de sange format in corp poate deveni o amenintare? Acesta se poate deplasa catre creier unde declanseaza un accident iminent. Un cheag de sange este de fapt o formatiune solida dintre plachete (componente din sange) cu proteine plasmatice. 

Cum se compune cheagul?

Este esential sa cunosti ca un cheag de sange are o parte pozitiva si una negativa. Organismul tau are forta de a impiedica hemoragiile excesive cu ajutorul formarii de cheaguri de sange. Se intampla ca unele cheaguri sa se formeze in mod gresit si sa cauzeze daune, chiar si moartea. 

Cine este predispus sa dezvolte cheaguri de sange? Persoanele ce sufera de obezitate, care au avut un infarct, arteroscleroza, a suferit interventii chirugicale, cu tromboza venoasa. De altfel in mare risc sunt si cei cu embolism pulmonar, hernie hiatala, care stau des in sezut, in pat, sau ia medicamente: pentru cancer la san, contraceptive, terapie hormonala sau fumeaza.

 Lipitori in stoparea AVC

Lipitorile au substante ce fluidizeaza sangele, oxigeneaza tesuturile si modifica structura sangvina.  Cea mai puternica substanta – hirudina este compusa din 65 de aminoacizi, care-i dau actiuneantiinflamatorie, dezinfectanta si anestezica. Microcirculatia sangelui este imbunatatita treptat, in tesuturi si in locul patologic. Efectul se manifesta activ pana la 48 de ore.   Pe fondul acestui tablou medical, substanta care dizolva cheagurile sanguine fibrinice si inhiba formarea trombului este destabilaza. Hirudo medicinalis au în componența salivei un inhibitor al factorului Xa, iar acest compus restrange efectul de coagulare al factorului Xa de coagulare.  Un alt compus e calinul care poate intervine ca inhibitor al coagularii sangelui prin blocarea legăturii dintre factorul Von Willebrand si colagen, inhiba agregarile plachetare mediate de colagen.

Ce risc de aparitie accident vascular ai?

     Accidentul vascular cerebral se instaleaza direct fix la blocarea fluxului sanguin apare cand fluxul sanguin este blocat sau un vas de sange se sparge. Deoarece celulele creierului nu sunt oxigenate, incep sa moara. Astfel pot aparea pierderi ale anumitor abilitati. In functie de tipologia AVC-ului si gravitatea cu care s-a extins in creier, urmarile difera de la un pacient la altul. Pot sa se manifeste sub forma unei pareze, slabiciune musculara temporara, pierderea capacitatii de a vorbi. 

32.000 de celule nervoase/secunda mor

Un accident vascular cerebral omoara peste 32.000 de celule nervoase pe secunda.

Tratamentul primit imediat va salva celulele pacientului. Cunoaste semnele si simptomele pentru a preveni o tragedie. 

Lipitori.ro este promotorul medicinei complementare in Romania. Recomandarile noastre au o baza stiintifica, cazuistica reala si testata in cabinet, cat si prin intermediul colaboratorilor si terapeutilor antrenati sa reuseasca. 

Daca nu te afli in Bucuresti si nu poti gasi un cabinet in orasul tau, noi iti punem la dispozitie toate materialele necesare dobandirii unor cunostinte de baza. Asa poti aplica hirudoterapia chiar in confortul si linistea casei tale.

Invitatia noastra este deschisa pentru a vedea si invata LIVE toate secretele introductive ale Hirudoterapiei. Te inscrii aici la singurul curs de Hirudoterapie din Romania: https://www.lipitori.ro/cursuri

Daca esti informat si pregatit, aici poti comanda rapid lipitori medicinale: https://lipitori.ro/cumpara-lipitori/

 

CMI Dr. Șeremet

Str. Cobadin Nr. 1
Bloc P19A Scara 1 Ap. 3
București, 051775
Tel: 072.144.72.82
Tel: 0723.566.303

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Programări la

072.144.72.82

0723.566.303

Social

CMI Dr. Șeremet Grigore

  • Coloana vertebrală
  • Boli interne
  • Hirudo terapie
  • Api terapie

Cu ce vă pot ajuta?

  • Hernii de disc
  • Pietre la rinichi
  • Regenrare organe interne
  • Diagnosticare biorezonanță