lipitori_medicinale_dermatita_2.png

Dermatita de contact tratată cu lipitori medicinale

Dermatita de contact tratată cu lipitori medicinale

   Lipitorile medicinale sunt în acest moment un tratament la mare căutare. Te ajută să restabilești starea de sănătate în tot corpul. Substanțele biologic-active introduse în corp lucrează pentru a-ți întări imunitatea și grăbesc vindecarea țesuturilor afectate, îmbunătățesc circulația sângelui și metabolismul. Dermatita este o boală inflamatorie frecvent întâlnită ce afectează direct pielea. Urmările pot fi destul de stresante și îți afectează viața. În cabinetul nostru se tratează dermatita prin ședințe cu lipitori. Află detalii în cele ce urmează.

Lipitorile medicinale stopează evoluția dermatitelor

   Dermatita se poate declanșa sub forma unei bubițe, umflături pe piele de culoare roșie ce pot fi însoțite de mâncărime. Deși nu este contagioasă, îți poate afecta viața socială. Sunt mai multe forme de manifestare a acestei boli și anume: dermatita atopică, de contact, numulară, seboreică, neurodermatită, periorală sau de stază. Astăzi vom trata doar această formă: dermatita de contact.

    După cum bine ghicești, dermatita de contact apare când pielea se atinge direct de anumite materiale. Provocată adesea de o alergie la: cosmetice, metale, parfumuri, plante, cauciuc, uleiuri esențiale etc.

    Prin urmare, dermatita este de 2 tipuri:

 1. non-alergică - afectează aprox. 15-30% din cazuri
 2. alergică - peste 70-80% dintre pacienți o dezvoltă prin triggeri alimentari, substanțe ce irită și aeroalergeni.

  Lipitorile medicinale vor mușca puțin din corpul tău, în mod benefic - evident și îți vor oferi o injecție bio cu peste 100 de substanțe active. Sângele va fi alcalinizat, celulele vor fi stimulate să se regenereze, iar microcirculația va fi îmbunătățită.  

  De ce apare dermatita de contact?
  Vorbim evident de o reacție alergică a corpului tău. În momentul în care corpul intră în contact cu declanșatorul, eliberează substanțe chimice. Astfel apar inflamații, bubițe, senzație de arsură, mâncărime, stare de rău. Acest tip de alergie poate fi doar pentru o scurtă perioadă sau și câțiva ani. Cazuri mai complicate prezintă alergii la mai multe substanțe sau intră în corelație cu anumite afecțiuni.
   Complicațiile apar atunci când pacientul se scarpină frecvent, astfel își poate cauza răni deschise care se pot infecta. Deși nu amenință viața, acestea se extind și sunt periculoase și inestetice.  

Cum acționează lipitorile medicinale

   Lipitorile medicinale lucrează cot la cot cu sistemul tău imunitar, ajutându-l în permanență ca să poată contracara boala. Prin aceste sedințe contra dermatitelor reușim să facem corpul să se auto-regleze. Fiind într-o zona de auto-protecție, pentru că acele reacții pe piele sunt rezultatul protecției, prin eliminarea unor substanțe. Lipitorile desensibilizează treptat organismul și nu va mai reacționa în acest mod în fața alergenilor. Dacă se știe cu exactitate cauza alergiei se va încerca și contactul cu acea substanță.
    Important de știut: Lipitorile medicinale creează un raport unu la unu și  mențin acest proces. Astfel, se vor forma încontinuu celule noi.

Sperăm că acum ești mult mai bine informat și la prima ta vizită la cabinetul de hirudoterapie bucuresti să fii relaxat și încrezător că lipitorile medicinale îți vor binele și vei dobândi sănătatea.

 

Iti doresti sa practici hirudoterapia? Te invitam sa participi la cel mai asteptat curs de Hirudoterapie din Romania, semnat si sustinut de Dr Seremet. Detalii aici: https://www.lipitori.ro/cursuri

Tratează-te și acasă cu ajutorul lipitorilor. Trimitem în toată țara. Comandă lipitori autorizate aici: https://www.lipitori.ro/cumpara-lipitori

 

 

CMI Dr. Șeremet

Str. Cobadin Nr. 1
Bloc P19A Scara 1 Ap. 3
București, 051775
Tel: 072.144.72.82
Tel: 0723.566.303

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Programări la

072.144.72.82

0723.566.303

Social

CMI Dr. Șeremet Grigore

 • Coloana vertebrală
 • Boli interne
 • Hirudo terapie
 • Api terapie

Cu ce vă pot ajuta?

 • Hernii de disc
 • Pietre la rinichi
 • Regenrare organe interne
 • Diagnosticare biorezonanță