contraindicatii_tratament_lipitori_medicinale.png

Cele 14 contraindicații în tratamentul cu lipitori medicinale

Cele 14 contraindicații în tratamentul cu lipitori medicinale

 Dacă te-ai hotărât să apelezi la un tratament cu lipitori medicinale mai ai nevoie de un amănunt: contraindicațiile. Da, hirudoterapia are câteva afecțiuni cu care nu se înțelege deloc. Află în cele ce urmează care sunt acestea și de ce a pare interdicția.

 

Am interzis la tratament cu lipitori medicinale?

     Prin intermediul acestei terapii complementare dorim să redobândim sănătatea în tot corpul și este necesar să cunoaștem întreg spectrul de acțiune. Lipitoarea va fi poziționată pe corpul tău într-un punct cheie. Când va începe să se hrănească cu sânge, îți va dărui peste 150 de substanțe biologic-active. Află totul despre ce substante contin lipitorile medicinale bucuresti.

     În acest articol vorbim despre contraindicații. Cele mai grave sunt 4 dintre ele și anume: sarcina, hemofilie, coagulopatie, diateze hemoragice și trombocitopenii.  

 1. Sarcina - Hirudoterapia este contraindicata in perioada sarcinii deoarece se aplica lipitorile in zona uterului ori a punctelor active ale acestuia si poate determina fie o intrerupere a sarcinii, fie o nastere prematura. Embrionul în curs de dezvoltare se poate desprinde de uter fiindcă lipitoarea are capacitatea de a emite un ultrasunet biologic intermitent (de la 40hz la 250 mhz). În schimb te pot ajuta să obții sarcina, tratând multe boli ginecologice, chiar și infertilitatea. Citește: hirudoterapia-boli-ginecologice-tratate-cu-brio
 2. Hemofilia este o tulburare a coagulării sângelui. Având in vedere că lipitorile medicinale introduc în organism peste 150 de fermenţi si enzime active, printre care hirudina - un anticoagulant puternic cu acţiune foarte rapidă ce poate afecta stadiul bolii.
 3. Coagulopatia este capacitatea sângelui de a se coagula. Poate duce la sângerare excesivă deoarece nu există produși de coagulare. Simptomele sunt următoarele: vânătăi, menstruație îndelungată, sângerări nazale, sângerare abundentă după orice lovitură, tăiere. Netratată această boală poate declanșa leziuni pe articulații, organe, mușchi. Adresează-te de urgență medicului specialist dacă constați: durere de cap, vărsături, convulsii, sânge în urină, vedere dublă.
 4. Diateze hemoragice reprezintă hemoragii repetate în corp.
  3 cauze majore stau la rădăcina acestui diagnostic:
 • alterare plachetară numerică (trombopenie sau trombocitemie) sau funcțională (trombopatie), (purpure trombopenice/trombopatice )
 • defect vascular
 • tulburare a coagulării - coagulopatii
 1. Trombocitopeniile - afectează direct sangele, numarul trombocitelor este sub 150.000 trombocite per microlitri de sange circulant. Cauzele sunt de 2 tipuri: centrale (maduva nu produce suficiente plachete) sau periferice (plachete distruse în exces sau consumate în procese de coagulare).

Acțiunea tratamentului cu lipitori medicinale

  Hirudoterapia are capacitatea de reduce nivelul de colesterol din organism, scade presiunea sangvină și subțiază sângele.  Fix când introduce în corp peste 150 de enzime se stimulează productia naturala de celule stem. Aceste celule stem se divid, iar celulele nou născute pot fi tot celule stem sau pot fi celule specializate (hepatice, nervoase, epiteliale, musculare, etc.). Astfel se declanșează regenerarea anumitor organe afectate cu ajutorul celulelor stem.

     Vezi încă 9 contraindicații ale tratamentului cu lipitori:

 1. Anemiile severe. Anemia este modul prin care organismul indică prezența unei boli. Reprezintă mai precis un număr scăzut de hematii în corp. Durata de viață a hematiilor este de 100 de zile, iar corpul tău este pus încontinuu în situația de a înnoi globulele roșii ce mor.  Am precizat anemia severă, deoarece după cum știi aceasta poate fi: cronică sau acută. În cazul unei anemii slabe, hirudoterapia poate interveni în doze mai mici și sub supraveghere strictă. Se va evita extragerea sângelui, deci lipitorile stau pe corp scurt timp. Astfel va avea loc doar introducerea substanțelor active, nu și extragerea sângelui de la nivelul organismului.
 1. Neoplasm - sunt tumorile. Sunt o formă de cancer ce invadează tesuturile din vecinatate.
 1. Insuficienta cardiovasculara nu poate interfera cu un tratament cu lipitori medicinale deoarece tensiunea poate oscila. Hirudoterapia este forța ce antrenează tot sistemul cardio-vascular și fluidizează fluxul sangvin, acțiune ce reduce considerabil tensiunea arterială. Când lipitoarea mușcă în punctele cheie, sub ghidarea atentă a terapeutului, introduce în organism peste 150 de substanțe active cu rol reparator și vindecător.
 1. Hipotoniile - scade tonusul muscular.
 2. Infarctul miocardic
 3. Schizofrenia sau alte boli mintale grave pot altera starea pacientului din cauza friciii fata de lipitori.
 4. Ictus cerebral hemoragic 
 5. Febrele
 6. Stari alergice la hirudina

Speram ca acum esti mult mai bine informat si la prima ta vizita la cabinetul de hirudoterapie sa fii relaxat si increzator ca lipitorile medicinale iti vor binele si vei dobandi sanatatea.

Cumpărați lipitori medicinale autorizate, aici: http://www.lipitori.ro/cumpara-lipitori   sau la 0727.641.920

Iti doresti sa practici hirudoterapia? Te invitam sa participi la cel mai asteptat curs de Hirudoterapie din Romania, semnat si sustinut de Dr Seremet. Detalii aici: https://www.lipitori.ro/cursuri

CMI Dr. Șeremet

Str. Cobadin Nr. 1
Bloc P19A Scara 1 Ap. 3
București, 051775
Tel: 072.144.72.82
Tel: 0723.566.303

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Programări la

072.144.72.82

0723.566.303

Social

CMI Dr. Șeremet Grigore

 • Coloana vertebrală
 • Boli interne
 • Hirudo terapie
 • Api terapie

Cu ce vă pot ajuta?

 • Hernii de disc
 • Pietre la rinichi
 • Regenrare organe interne
 • Diagnosticare biorezonanță